zaterdag 30 oktober 2010

OUDERAVOND!!!!!!!

Hoi allemaal,

Daar is die dan: de lang verwachte ouderavond van de dione. Op dinsdagavond 9 nov worden de ouders om 20:00 op het HK verwacht.
Het doel van deze ouderavond is dat jullie ons leren kennen en wij jullie. Verder zullen we nog het een en ander toelichten over de gang van zaken bij de dione. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.
De ouders van alle gidsen zijn welkom op deze avond. Wel is het zo dat de informatie vooral bedoeld is voor de ouders van de nieuwe gidsen.
Hopelijk allemaal tot de 9e.

Groeten staf dione

3 opmerkingen:

  1. Helaas kunnen mijn ouders niet op 9 november, wij zijn dan naar een info-avond voor het voortgezet onderwijs. Maar mijn ouders waren er vorig jaar wel bij, dus ze weten wel wat we allemaal doen.

    Groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi ,

    ja wij ouders van Esmée kunnen ook niet zelfde reden . Dent dat het niet de goede dag is er zullen veel ouders van kinderen uit groep 8 naar die avond zijn. Maarja wij waren er al eerder onze Kim heeft bij jullie gezetten.

    gr Désirée Rokven

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn ouders kunnen ook niet, Ze moeten naar een info avond van het voortgezet onderwijs. Maar mijn ouders waren er vorig jaar wel bij.

    Groetjes Melissa

    BeantwoordenVerwijderen