woensdag 6 oktober 2010

De komende weken

Hallo dames van de dione,

Komende zaterdag worden jullie om 14:00 op het LIDO (sportvelden) verwacht. Zorg er voor dat je een sportbroek en sportschoenen aan hebt. Verder draag je gewoon je uniform met das. Om 17:00 sluiten we hier ook weer af.

Joti

Zaterdag 16 oktober is het JOTI (Jamboree on the internet). Alle scouts van de wereld zitten dan tegelijk op het internet. Deze dag zal dan ook in het teken staan van communicatie. We beginnen die dag om 10:00 op het HK en eindigen daar ook weer om 20:00. Zorg er voor dat je een lunchpakketje met drinken meeneemt, voor warm eten wordt gezorgd.


Jan de Rooij handbaltoernooi

Nog even een datum die je in je agenda kan zetten: 23 oktober is het Jan de Rooij Handbaltoernooi. Zie hieronder voor meer info:

23 oktober 2010 organiseert Scouting Jan de Rooij uit Sprang-Capelle voor de 34e maal haar jaarlijkse voetbal- en handbaltoernooi voor verkenners, gidsen en scouts uit de regio. Wij gaan hier aan mee doen!
Het toernooi wordt gehouden op de sportvelden achter het Lido te Waalwijk (Vijverlaan). Het begint 's-morgens om 10.00 uur en de prijsuitreiking is gepland om ongeveer 16.30 uur. Het is de bedoeling dat alle dames hun sportkleren aan doen. Verder moeten ze een luchpakketje met drinken meenemen voor genoeg energie tijdens deze leuke dag!


Afmelden

Afgelopen week hebben we gemerkt dat sommige kinderen later komen. Dit is natuurlijk geen probleem als je dit van tevoren aan ons meldt. Als wij het niet weten kan het zijn dat we al weg zijn en dan sta je alleen op het HK..... Om dit te voorkomen vragen we jullie om te bellen of te mailen als je later denkt te komen.

Groetjes staf Dione

ps: op 6 en 7 november hebben we weekend, zet dit vast in je agenda!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten