dinsdag 3 december 2019

Kerststerren (afhaalbrief) + zaterdag + weekendje

Hoi gidsen!

Aanstaande zaterdag verzamelen we om 14:00 uur op het hoofdkwartier, we sluiten hier om 16:30 uur ook weer af. Zorg dat je in je complete uniform komt, op de fiets is deze week niet nodig.

Kerststerren
Zoals jullie weten lopen we tegen het einde van de jaarlijkse kerststerrenactie aan. Zaterdag is het laatste moment waarop je het kerststerrengeld in kan leveren.
We zouden super graag de 10 gemiddeld halen, zodat we een leuk uitje kunnen gaan doen.
Op dit moment is het gemiddelde van onze afdeling 4,96. Dit gemiddelde komt grotendeels tot stand door de gidsen die zelfs meer dan 10 kerststerren verkocht hebben.

Om een juist aantal kerststerren te bestellen (teveel zou zonde zijn, te weinig is ook vervelend), moeten wij zaterdag per gids doorgeven hoeveel kerststerren je nog denkt te verkopen. De betaling van die kerststerren kun je dan contant doen bij het afhalen. (Als je er zaterdag niet bij bent, dan horen wij graag via de mail hoeveel kerststerren je hebt verkocht/nog gaat verkopen).

We snappen dat de kerststerren niet de mooiste planten zijn en zouden zelf ook graag een andere actie zien, maar we willen toch heel graag proberen om de 10 gemiddeld te halen!

Zie hier de link naar de afhaalbrief over de kerststerren!

Weekendje
Zoals jullie misschien al in de agenda hebben gezien, hebben we binnenkort een weekendje gepland staan. Dit super leuke weekendje vind plaats van zaterdag 14 december tot zondag 15 december. Hou hier dus vast rekening mee, zorg dat je erbij kunt zijn! :)

Tot zaterdag allemaal!

Groetjes, de staf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten