woensdag 30 oktober 2019

Aanstaande zaterdag + start kerststerrenactie!

Hee dames!

Na een middagje stoken hebben we alweer een nieuw programma voor jullie bedacht. Aanstaande zaterdag verzamelen we om 14:00 uur op het Hoofdkwartier, in je uniform en op de fiets. Kleed je deze middag ook naar het weer. We sluiten de middag om 16:30 uur (wintertijd) weer af op het Hoofdkwartier.

Verder is het deze middag handig om handschoenen mee te nemen, dit mogen gewoon je handschoenen zijn. die je voor koude handen gebruikt :).

Kersterrenactie
Zoals afgelopen zaterdag bekend is gemaakt, is de kerststerrenactie weer van start gegaan! Wij hebben de brieven afgelopen zaterdag uitgedeeld en hebben er nog een aantal liggen voor degene die er nog geen heeft. Hier ook de link waar je de brief digitaal kunt vinden en zelf kunt uitprinten.
Als we gemiddeld per persoon (zowel gidsen als stafleden) 10 kerststerren verkopen dan krijgen we een extra geldbedrag voor de afdeling waarmee we een extra leuk uitje kunnen doen. Vorig jaar zijn we bijvoorbeeld een middag gaan zwemmen bij Stappegoor, wie weet wat we dit jaar kunnen gaan doen ;) Verder is er een prijs voor de beste verkoper, informatie hierover staat uitgelegd in de brief!
Graag ontvangen wij wekelijks het geld van de verkochte kerststerren. Op die manier kunnen we de tussenstand bijhouden en weet de scouting hoeveel planten ze moeten bestellen. 

Tot zaterdag!

Groetjes, de staf



P.S. Voor alle ouders: wij merken dat er vaak niet wordt afgemeld. Graag willen wij jullie vragen tijdig af te melden. Afgelopen zaterdag hebben wij inkopen gedaan voor vier gidsen die er niet waren, zonde als dit wekelijks gebeurt ;)

P.S. Kleding: wij zien vaak leggings bij de scouting. Wij willen jullie vragen hierop te letten. Omdat we meestal niet melden wat we gaan doen en we dus ook een keer ''onverwachts'' kunnen gaan stoken, zijn leggings niet handig ivm de veiligheid bij het vuur. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten