dinsdag 29 januari 2019

CreabeaAvgWeekendjeKampstrookje

Heee dames,

Aanstaande zaterdag
Zaterdag gaan we iets heel leuks doen waarbij we iets van jullie nodig hebben, namelijk een glazen pot met deksel. Denk hierbij aan een pot waar bijvoorbeeld groenten of jam in heeft gezeten. De inhoud mag je thuislaten, we hebben enkel de pot met deksel nodig.
Heb je er heel toevallig twee, neem deze dan lekker mee! (Wie weet help je hiermee iemand die er toevallig geen kan vinden).

Verder verzamelen we om 14:00 uur op het HK en we sluiten hier om 16:30 uur weer af. Op de fiets komen is niet nodig, we verwachten je natuurlijk wel in compleet uniform.

AVG
Er zijn veel ouders die de AVG nog niet hebben ingevuld. Wij willen jullie verzoeken om dit alsnog te doen via de volgende link:
https://drive.google.com/open?id=1gkxSfziZvGYDRTNqZj7pU04RyEu1ooUqIh3o8UgpXU4 


Weekendje!
Zoals afgelopen zaterdag al vermeld hebben we in het weekend van 16 op 17 februari een weekendje met de Dione. Dit houdt in dat we een nachtje blijven slapen. Het weekend duurt van zaterdag 3 tot zondag 12 uur. Het weekend vindt plaats in een blokhut (dus we slapen binnen) in Udenhout, houdt hier dus alvast rekening mee met brengen en halen. Meer info volgt uiteraard in de week voor het weekend.

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, denk aan je kampbriefje! Als je deze aanstaande zaterdag nog inlevert kun je nog mee in de eerste incasso en betaal je in drie termijnen. Lever je het briefje later in, dan betaal je in twee of een termijn. De kampbrief is ook digitaal te vinden (en in te leveren) in twee blogposts eerder.

Tot zaterdag allemaal!

Groetjes,
Staf Dione

Geen opmerkingen:

Een reactie posten