dinsdag 1 april 2014

Wiltz voorbereiding + Voorbereiding Zeepkistenrace

Hoi meiden,

Aankomend weekend gaat de staf op voorbereiding naar Wiltz. We gaan dan onder andere alvast een mooie route uitzetten voor de hike van kamp (niet te ver natuurlijk) en bekijken wat voor leuke dingen we allemaal gaan doen. Om deze reden is er zaterdag 5 april geen bijeenkomst.

Zaterdag 12 april gaan we wel weer draaien! We gaan dan aan de slag met het bouwen aan de zeepkisten voor de zeepkisten race. We willen jullie daarom nog een keer vragen of er toevallig iets in de schuur staat zoals een skelter of een bolderkar of iets anders dat kan rijden en wat je mee mag nemen naar de scouting. Let op: we gaan deze bolderkarren/skelters ombouwen tot zeepkist en versieren, dus neem alleen spullen mee die je mag 'doneren' aan de scouting. Als je zoiets hebt, mail ons dan alvast zodat wij weten waar we op kunnen rekenen (dione@scoutingazg.nl). Het zou super fijn zijn als jullie ons op deze manier kunnen helpen om aan zeepkisten te komen!

We draaien 12 april weer zomertijden: 14.00 uur tot 17.00 uur op het HK. Kom allemaal op de fiets zodat we lekker flexibel zijn.

Groetjes,

De staf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten